Thuis Over ons

Geschiedenis

Bedrijfsprofiel

Azië Chem I Co. Ltd en van E (Jiangsu) zijn een onderneming die zich in de invoer en de uitvoer van tussenpersonen en fijne chemische producten specialiseren. Het behandelt hoofdzakelijk in farmaceutische tussenpersonen, kleurstoftussenpersonen, pesticidetussenpersonen, kruidtussenpersonen, organische synthesetussenpersonen, rubbervulcanisatieversneller, polyurethaan plastic genezende agenten, enz.

 

Het bedrijf is gestationeerd in Jiangsu-Provincie, China, dat bij het front van fijne chemische producten is. Zijn zaken behandelen alle delen van de wereld. Het werkt oprecht met binnenlandse en overzee fijne chemische fabrikanten samen om voordelen te delen.

 

Wij leiden kwaliteitscontroles op de bronbedrijven, en slechts zij die de beoordeling hebben overgegaan kunnen onze gekwalificeerde leveranciers worden.

 

Wij controleren de kwaliteit van ingevoerde en uitgevoerde producten, en slechts die producten die de agentschappen hebben overgegaan van de derdeinspectie (zoals het Instituut van Shanghai van Organische Chemie, Chinese Academie van Wetenschappen) kunnen door ons worden vrijgegeven.

 

Wij dringen op voortreffelijkheid aan en voorzien klanten van de producten van betere kwaliteit.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Opgericht in 2017, onze originele bedoeling was zich in de de invoer en de uitvoerzaken van tussenpersonen en fijne chemische producten te specialiseren. Onze opdracht moet aan meer behoeften van klanten voldoen!

 

AsiaChem werd gevestigd in Juli 2017. Het bedrijf is gestationeerd in Jiangsu-Provincie, China, dat bij het front van fijne chemische producten is. Zijn zaken behandelen alle delen van de wereld. Het werkt oprecht met binnenlandse en overzee fijne chemische fabrikanten samen om voordelen te delen.

 

Nu hebben wij opstellingsbureaus in Jiangxi, Anhui, Henan, Gansu, Liaoning en andere provincies, en gevestigde stabiele behulpzame relaties met lokale fijne chemische fabrikanten om klanten van geschiktere en verzekerde producten te voorzien.

ASIACHEM I&E (JIANGSU) CO., LTD ASIACHEM I&E (JIANGSU) CO., LTD ASIACHEM I&E (JIANGSU) CO., LTD ASIACHEM I&E (JIANGSU) CO., LTD
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Verdeler/groothandel

Agent

Importeur

Exporteur

Handelsmaatschappij

Verkoper

Merken : AsiaChem

Aantal werknemers : 100~500

Jaarlijkse omzet : 1690200-12046030

Opgericht Jaar : 2017

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China ASIACHEM I&E (JIANGSU) CO., LTD Certificaten China ASIACHEM I&E (JIANGSU) CO., LTD Certificaten China ASIACHEM I&E (JIANGSU) CO., LTD Certificaten